top of page

Volontaire-gruppen

Public·87 members

(Pretakanje!!!) Italija Slovenija in prenosi v živo online 17 september 2023


20. avg. 2023 — Rukomet Srbija Slovenija prenos uživo . Srbija igra protiv Slovenije rukometnu utakmicu Svetskog prvenstva u rukometu u Japanu. Ukoliko želite ...
Pri opisu pasovne širine je najprej navedena pasovna širina za prenos v smeri z omrežja, nato v smeri proti omrežju. Brezplačni klici v fiksnem omrežju Telemach in regiji vključujejo brezplačne klice znotraj fiksnih omrežij Telemach Slovenija, Telemach Bosna in Hercegovina, Telemach Črna gora, Telemach Hrvaška ter SBB Srbija. Navedene najvišje hitrosti interneta so možne ob idealni oddaljenosti od centrale in so dosežene prek neposredne žične povezave z računalnikom. Ogled do 7 dni nazaj velja za spremljanje programov prek EON-a, prek sprejemnika D3 pa je možen ogled do 3 dni nazaj na izbranih programih. Ogled vsebin videa na zahtevo je na voljo o preko EON mobilne aplikacije, EON Smart TV, EON Smart Box-a ali ustreznega D3 sprejemnika.


Akcija ne velja ob spremembi naročniškega razmerja iz obstoječih paketov EON Full in EON Premium. 100% popust na redno ceno mesečne naročnine za sprejemnik EON SMART BOX velja za prvi sprejemnik za čas trajanja vezave naročniškega razmerja za paket EON Light. **V obdobju trajanja akcije »BREZPLAČEN EON SMART BOX V PAKETU EON PREMIUM« Telemach novim naročnikom, ki sklenejo naročniško razmerje za paket EON Premium s 24 mesečno vezavo in obstoječim naročnikom, ki spremenijo obstoječi paket na paket EON Premium s 24 mesečno vezavo, nudi 100% popust na redno ceno mesečne naročnine za drugi sprejemnik EON SMART BOX, ki nadomešča sprejemnik D3 kot drugi privzeti sprejemnik.


Za uporabo veljajo Posebni pogoji paketov EON in Posebni pogoji EON Connect. Za več informacij o storitvi pokličite 070 700 700 ali obiščite Telemachovo prodajno mesto. Pogoje uporabe EON Connect aplikacije najdete tukaj. Ponudba velja za nakupe na vseh prodajnih mestih in za nakupe preko spleta od 1. 8. 2022 do preklica. V obdobju trajanja akcije »Paketi EON 12 mesecev 19, 90 EUR«. Telemach nudi možnost sklenitve novega naročniškega razmerja za paket fiksnih storitev EON TROJČEK iz aktualne ponudbe, v skladu s temi Posebnimi pogoji na Telemachovem koaksialnem in optičnem omrežju. Cena mesečne naročnine za paket fiksnih storitev EON TROJČEK iz aktualne ponudbe z upoštevanim popustom znaša 19, 90 EUR.


Novi naročniki paketov EON Full in EON Full TV lahko Marquee TV po 15. 6. 2023 naročijo brez doplačila s 24-mesečno vezavo. Po 24 mesecih se bo paket izklopil. Obstoječim naročnikom paketov EON Full je paket brez doplačila na voljo do 16. 2025. Naročnikom drugih paketov in nekaterih paketov, ki niso več v prodaji, je Marquee TV na voljo za mesečno naročnino 8, 99 EUR. Vsebine kataloga Marquee TV so dostopne na platformi EON, ki vključuje EON Smart Box, aplikacijo EON za Smart TV-je, spletno aplikacijo EON in mobilno aplikacijo EON.


Pogoj za delovanje aplikacije EON na Smart TV je ustrezen pameten/android televizor znamke in modela kot so navedeni na spletni strani Telemacha. Minimalna pasovna širina prenosa podatkov za delovanje storitve televizije EON na mobilni napravi je 1 Mbps. Priporočena pasovna širina za uporabo EON Smart Box je 10 Mbps. Za nekatere storitve je potrebna aktivacija na portalu mojtelemach. si. Za uporabo storitve televizije EON je potrebna namestitev sprejemnika EON Smart Box ali aplikacije EON za napravo oz. operacijski sistem naprave, na kateri bo aplikacija EON aktivirana. Pogoj za delovanje aplikacije EON na televizorju je ustrezen pametni televizor.


Akcijska ponudba ne velja za spremembe obstoječega naročniškega razmerja. Redne cene mesečne naročnine so cene paketov vsakokrat veljavnega cenika, ki se pričnejo obračunavati po poteku 12 mesecev od sklenitve naročniškega razmerja. Ugodnost v višini subvencionirane priključnine in razlike med redno in akcijsko ceno naročnine se vštevajo v prejeto ugodnost ob vezavi. Za pakete EON veljajo Posebni pogoji paketov EON. Storitve so možne, kjer obstajajo tehnične možnosti za priklop Telemachovega koaksialnega ali optičnega priključka, v primeru drugih omrežij, prek katerih Telemach ponuja storitve EON, pa je lahko hitrost internetne povezave pomembno nižja.


Odbojkarska zveza Slovenije Evropsko prvenstvo, 16. 09. 2023 17:30. Arena PalaLottomatica, Rim, Italija, SLOVENIJA, 3:2 (25:22, 25:16, 21:25, 18:25, 15:11), FRANCIJA ; Kvalifikacije za


Slovenija - Italija prenos: kje si lahko ogledate tekmoSlovenija - Italija. Zadnja tekma slovenske reprezentance na svetovnem prvenstvu v košarki, v soboto, 9. septembra ob 10. 45. Tekmo bomo v živo in obogateno z videovrhunci pospremili tudi na naši spletni strani. Slovenska košarkarska reprezentanca je pred zadnjo tekmo na svetovnem prvenstvu 2023. Izbranci Aleksandra Sekulića s kapetanom Luko Dončićem na čelu so si po štirih zaporednih zmagah – po vrsti so padle Venezuela, Gruzija, Zelenortski otoki in Avstralija – zagotovili uvrstitev v četrtfinale. V zadnji tekmi drugega skupinskega dela je Slovenijo visoko premagala Nemčija (100:71), kar je pomenilo, da evropske prvake iz leta 2017 v četrtfinalu šampionata čaka Kanada, zmagovalka skupine J.


Košarka - 24ur. comMednarodna košarkarska zveza (Fiba) je sporočila najboljšo peterko 19. svetovnega prvenstva. V njej je tudi Luka Dončić, ki je hkrati tudi prvi strelec prvenstva s povprečjem 27 točk na tekmo. Po tem, ko je Kanada po zmagi proti ZDA (127:118) osvojila bron, je prišel čas za veliki finale Evropejcev. Za naziv svetovnega prvaka v košarki sta se borili Nemčija in Srbija, ki je prvo četrtino... Slovenska košarkarska reprezentanca je sedma na svetu. Rezultat, ki povzroča polemiko. Kje je kolajna, ki so si jo slovenski košarkarji želeli? Ali pa celo drzno napovedovali? Na tem mestu je treba...


Paketi EON - Televizija, internet, telefonija | Telemach SIIzberite paket EON LIGHT EON Smart Box - promocijsko EON Smart Boxpromocijska ponudba do do preklica EON Smart TV in mobilna aplikacija ✓ Licenca za Smart TV ✓ Registracija do 5 naprav, istočasni ogled na 3 napravah Ogled nazaj do 7 dni Promocijsko EON FULL EON Smart Box CineStar TV Premiere HD EON PREMIUM EON Smart box Dodatni EON Smart Box Dodatni EON Smart Boxpromocijska ponudba do preklica VOYO HBO Premium Internet do uporabnika 200 Mbps Vključeno v paket: Video klub več kot 3.


[[Pretakanje!!]] Slovenija Italija in prenosi v živo online 18. avg. 2023 — mesto prenos v živo Polfinale odbojka Slovenija – Italija tekma 10. 2022 prenos v živo / Svetovno prvenstvo v odbojki 2022 Prenos odbojka v


Futsal.si V petek Italija, v torek v Maribor. S tekmo v Italiji proti domačinu moška Futsal superpokal · FUTSAL MAGAZIN · 2015/16 · 2014/15 · 2013/14. AA: Slovenija


Z uporabo slednjih dveh, vsebine za odrasle niso na voljo, razen na prenosnem ali stacionarnem računalniku. Z uporabo ustreznega sprejemnika D3 so naročnikom na voljo le Nova S Play, Minimax plus, Pickbox, CineStar Premiere Plus, Zauder, HBO OD. Uporabnikom sprejemnika D3Cam (Conax) so na voljo vsebine na zahteve le preko mobilne aplikacije EON. Marquee TV je brez doplačila vključen v pakete EON Premium, EON Premium TV ter pakete Total Trio in Duo pakete Premium.


100% popust na redno ceno mesečne naročnine za sprejemnik EON SMART BOX velja za drugi sprejemnik za čas trajanja vezave naročniškega razmerja za paket EON Premium. *** V kabelskih omrežjih KTV Medvode (razen centra mesta Medvod), EVJ Kisovec, Elcatel Piran, Ansat Krško in Radeče ter Teleing je najvišja dosegljiva hitrost internetne povezave do 600 Mbps.


[PRETAKANJE***] Olimpija Maribor in prenosi v živo online pred 11 urami — Z Nogometne zveze Slovenije so sporočili, da bo glavni sodnik večnega derbija Matej Jug. Prenos tekme v živo med Olimpijo in Mariborom bo


Naročnikom, ki nimajo ustreznega sprejemnika in naročniki storitev Total TV, je za ogled vsebin kataloga Marquee TV na voljo mobilna ali spletna aplikacija EON. Za naročilo pokličite Telemachov klicni center na 070 700 700, obstoječi naročniki lahko naročilo opravite tudi na uporabniškem portalu Telemach. ** V obdobju trajanja akcije »BREZPLAČEN EON SMART BOX V PAKETU EON LIGHT« Telemach novim naročnikom, ki sklenejo naročniško razmerje za paket EON Light s 24 mesečno vezavo in obstoječim naročnikom, ki spremenijo obstoječi paket na paket EON Light s 24 mesečno vezavo, nudi 100% popust na redno ceno mesečne naročnine za sprejemnik EON SMART BOX.


Na devetnajstem košarkarskem svetovnem prvenstvu v Manili sta v nedeljo ostali le še zadnji dve dejanji. Najprej sta na tekmi za tretje mesto Dillon Brooks (39 točk) in Shai Gilgeous-Alexander (31)... Slovenska košarkarska reprezentanca je 19. svetovno prvenstvo v košarki končala na sedmem mestu, kar je za mnoge slabši rezultat, kot so ga pričakovali. Hkrati s koncem prvenstva se je tudi iztekel... Latvijska moška košarkarska reprezentanca je osvojila končno peto mesto na letošnjem svetovnem prvenstvu na Filipinih in Japonskem ter v Indoneziji, po tem, ko je na današnji tekmi v Manili premagala... Slovenija je (znova) sedma najboljša košarkarska reprezentanca na svetu. Po petih zmagah in treh porazih je namreč četa Aleksandra Sekulića zaključila svetovno prvenstvo na sedmem mestu.


[[Prenos v živo](((] Francija Slovenija v živo brezplačno je pred 1 dnevom — 2009 · ‎Political Science... Slovenia - and in 2007 Bulgaria and Romania joined , bringing the current France and Italy Natural resources


Medijski kanali, ki pokrivajo parlamenteV večini držav EU televizijski in internetni kanali oddajajo programe o parlamentarnih dejavnostih. Nekateri predvajajo samo novice in poročila o dejavnostih državnih parlamentov, drugi pa zaradi dolgoletnega plodovitega sodelovanja poročajo tudi o dejavnostih in razpravah Evropskega parlamenta. Producenti nekaterih kanalov so državni parlamenti, zato so strogo parlamentarni. Producenti drugih kanalov pa so državne radiotelevizije, ki parlamentarne dejavnosti pokrivajo v sklopu svojih programov. Radiotelevizija Slovenija (skrajšano RTV Slovenija) je edina javna, neprofitna radiotelevizijska organizacija v Sloveniji.


Gostovanje v EU/EEA brez dodatnih stroškov - A1 Ugodno gostovanje v tujini, da vam ne bo potrebno več iskati WiFi omrežij, izklapljati internet v tujini ter tudi nič več visokih


(((V ŽIVO))) Francija Slovenija in prenosi v živo online 16 pred 1 dnevom — TV Slovenija 2 - RTV SLO rtvslo. si rtvslo. si (M) - evropsko prvenstvo: Slovenija - Ukrajina, četrtfinale, prenos iz Varne evropsko


About

Välkommen till gruppen! Här kan du hålla kontakten med andra...
bottom of page