top of page

Volontaire-gruppen

Public·87 members

(((FODBOLD**))) OB mod Silkeborg live direkte 18 september 2023


Truppen udtaget til OB-kampen. 17. september 2023. 20 SIF'ere er klar til at drage mod Fyn på mandag. ... Silkeborg IF A/S · JYSK park, Ansvej 104 · DK-8600 ...
LIVE: Ny kasse - direkte på frisparkSilkeborg IF... 16. sep. 2019 kl. 18:43 Gem artikel Gemt artikel Mandag aften tager Silkeborg imod OB, hvor hjemmeholdet med blot tre point efter otte kampe, tørster efter en sejr mod fynboerne. Ekstra Bladet dækker kampen LIVE Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix Følger Fodbold Følg Fodbold Følger Superligaen Følg Superligaen Følger Silkeborg IF Følg Silkeborg IF Spar med Det kan du spare Se, hvornår du skal starte Vestdanmark - kr. pr.


Vi nærmer os sommeren og det betyder for rigtigt mange europæiske lande, at deres respektive fodboldligaer nærmer sig deres afgørende fase. Det er her, at online betting og odds for alvor bliver spændende, fordi der for mange hold er ekstra meget at spille for. Der skal fordeles medaljer og europæiske billetter i toppen af rækken, og der skal sendes hold ud af ligaen. Med andre ord er sommerens komme lig med skæbnens time, og det gælder i den grad også for den danske Superliga. NordicBet følger naturligvis den danske Superliga til dørs med et væld af spændende fodbold odds, nu hvor sæsonen træder ind i sin afgørende fase. Superligaens grundspil er for længst overstået, og der er et intenst kapløb i gang i både medaljeslutspillet og nedrykningsslutspillet.


Vi kigger her på de forskellige holds chancer for at vinde medaljer og europæiske billetter, ligesom vi også kigger på de hold, der er i overvejende fare for at rykke ud af Superligaen. Spil på Superliga vinder 2023FC Nordsjælland var igennem næsten hele grundspillet sæsonens helt store overraskelse.


). Udover Silkeborg IF live resultater kan du følge mere end 1000 fodboldturneringer fra mere end 90 lande rundt omkring i verden på Flashscore. dk. Klik blot på landets navn i venstre side af hjemmesiden og vælg din turnering(liga resultater, nationale pokalturneringer, livescore samt andre turneringer). Silkeborg IF resultat service vises i real-time og opdateres live.


Silkeborg IF live resultater, resultater, stillinger, OB - Silkeborg IF live | Fodbold, DanmarkHJÆLP: Du er på Silkeborg IF live resultater siden i Fodbold/ Danmark sektionen. Flashscore. dk tilbyder Silkeborg IF live resultater, slutresultater, delresultater, stillinger og kampdetaljer(målscorer, røde kort, oddssammenligning mm.


Betting på Superligaen har alle dage været en fast tradition for mange fodboldglade danskere og NordicBet har i den forbindelse været leveringsdygtig i alt lige fra spil på Danmarksserien og de lavere divisoner til odds på NordicBet ligaen og naturligvis superliga oddsene. Til den kommende superligasæson i 2023 folder NordicBet sig således ud igen med en bred vifte af fantastiske superliga odds på den bedste danske fodboldrække. Læs med og bliv klogere på de mange forskellige vinderspil, specials og kampodds som NordicBet byder ind med i Superligaen.


Rigtigt tæt. Og det betyder, at der også er tæt kamp om de få europæiske pladser, der uddeles i år. Hvilke danske Superliga hold vil man kunne finde odds på Champions League på i den kommende sæson? Det afgøres naturligvis nu i de afsluttende runder i Superligaen i april og maj måned. Lige nu ligner det en tæt kamp mellem FC København og FC Nordsjælland, da Viborg på tredjepladsen synes at have et lidt for stort spring op til førstepladsen. Tredjepladsen i Superligaen giver i år kvalifikation til Europa Conference League og pt ligner Viborg den største bejler til billetten.


På blot få måneder har FC København ikke blot meldt sig tilbage i kampen om mesterskabet, men er nu igen favoritter til at vinde. Det skyldes, at FC København i slutspillet har formået at præstere, hvad FC Nordsjælland præsterede i grundspillet. Alt i mens FC Nordsjælland har lidt et formknæk, præcist som FCK gjorde det i slutspillet. Summa summarum: FC Nordsjælland har nu formøblet sit enorme forspring fra grundspillet, og halser to point efter FC København i medaljeslutspilstabellen. NordicBet følger den voldsomt spændende afslutning på Superligaen til dørs med odds på vinderen af Superligaen 2023 til de absolut sidste runder. Fordelingen af billetter til de europæiske turneringerToppen af Superliga slutspillet er tæt.


LIVE: Ny kasse - direkte på frispark 16. sep. 2019 — Mandag aften tager Silkeborg imod OB, hvor hjemmeholdet med blot tre point efter otte kampe, tørster efter en sejr mod


TV-guide og Live Sport i dag: Hvem sender hvad? Herunder har vi samlet en oversigt over, hvilke kampe du kan se live på tv. OB - Silkeborg IF · Danmark - Superligaen · 2,80 3,90 2,33 · 2,80 3,90 2,33.


Kampe - OB.DK Silkeborg IF Silkeborg IF SIF. 15.00. OB OB. Optakt. November 2023. Søndag d. 5. november. 3F Superliga. Lyngby Boldklub Lyngby Boldklub LBK. 15.00. OB


Minut for minut: OB tabte udekampen mod Silkeborg | TV 2 FynFra klokken 18. 00 spiller OB ude mod Silkeborg. Følg kampen live her. Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel Med en placering som nummer syv løber OB klokken 18. 00 ud på grønsværen i Silkeborg som favoritter til, at hente alle tre point i superligaens første kamp i niende runde. OB har ti point efter otte kampe, mens Silkeborg ligger næstsidst af rækkens 14 hold og har syv point for det samme antal kampe.


Det forholdsvis unge FCN-hold tog fuldstændigt fusen på alle og styrede direkte mod toppen fra de indledende runder og forblev tophold gennem hele grundspillet. Dels på grund af en enorm fin formkurve, men også fordi den egentlige mesterskabsfavorit, FC København, slet ikke kunne få tingene til at hænge sammen i grundspillet. Oddset på FC København som vinder af Superligaen var på et tidspunkt helt atypisk højt, og det lignede unægteligt et midlertidigt magtskifte i dansk topfodbold. Men, de afsluttende runder af grundspillet og de første runder af slutspillet i Superligaen har i den grad vendt op og ned på tingene.


Her er der også stadig mulighed for at opleve et intenst personligt opgør mellem AGFs Patrick Mortensen, FCMs Gustav Isaksen og tildels FC Københavns Viktor Claesson. Patrick Mortensens målstime i grundspillet har dog givet ham et godt forspring og han er derfor favorit til at blive Superliga topscorer i år. NordicBet følger også denne kamp intenst og udbyder fortsat odds på superliga topscoreren frem til de absolut sidste spillerunder. Betting på Superliga nedrykkerne i 2023Langt fra Europa League odds og kamp om dansk mesterskab finder vi også en indædt kamp for overlevelse i bunden af den danske Superliga.


[[[Sport TV##]]=] FCK OB live direkte 11 august 2023 FC Midt ... Silkeborg AaB direkte tv 25. 2023 ( ((SPORT TV>)) FCSB mod Nordsjælland live direkte tv 10 augusKlik her


[[[Se tv!!]]!!!] Hvidovre Lyngby live direkte tv 17 septembe for 23 timer siden — [[[LEDIG-]][] OB mod Viborg live stream 7 august 2023 Superl 6. aug mod Silkeborg sikrer første sejr til Berthe... Lyngby. Så måske


About

Välkommen till gruppen! Här kan du hålla kontakten med andra...
bottom of page