top of page

Volontaire-gruppen

Public·87 members

[[[UITĂ LA TV==]]!!!!!] Poli Iași vs Botoşani în direct 18 septembrie 2023


În Direct. 00:00. 00:00. 00:00. FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi au terminat la egalitate, 3-3 (2-2), în etapa a 11-a din Liga 1. FC Botoşani a condus cu 2-0 şi 3-2 ...
Meciul se dispută pe Stadionul Municipal din Botoșani, pe un teren mocirlos, ca urmare a precipitațiilor din ultimele 20 de ore. Filmul meciului min. 111 GOOOOL FC Botoșani. Axente transformă penalty-ul scos de Roman. min. […] Meciul era programat inițial pentru miercuri, 28 februarie, de la ora 21:15, dar prognoza meteo nefavorabilă FC Botoșani s-a îndepărtat de play-offul Ligii 1, după înfrângerea cu 1-0 suferită, luni, pe terenul formației CSM Politehnica Iași.


El susține că, în calitate de atacant al Botoșaniului, va da tonul la lupta cu ieșenii. „Iaşul este o echipă bună şi am o părere […] Federaţia Română de Fotbal a anunțat, luni, programul meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României. Potrivit acestuia, partida dintre FC Botoșani și CSM Poli Iași se va disputa pe 28 februarie, de la ora 21.


Farul Constanta - CSMS Iasi | Liga I - Fotbal 7/30/2023 30 iul. 2023 — direct CSMS Iasi - Farul Constanta Jocuri live Farul Constanta - Farul Liga 1, CSMS Iasi FC Botosani 2 2 etapa 11. Rezumate video ·


rezultate, program meciuri, Poli Iași - FC Botoșani live Scoruri și program meciuri Poli Iași - urmărește livescore și rezultatele echipei Poli Iași, programul meciurilor și detalii meciuri pe


Partida va avea loc pe Stadionul Municipal începând cu ora 18. 30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Look TV Dolce Sport 1, dar și live text de […] FC Botoșani întâlnește, joi seară, pe teren propriu, pe CSM Poli Iași, într-un meci contând pentru etapa a 12-a play-out-ului Ligii 1 de fotbal. Partida va avea loc pe Stadionul Municipal începând cu ora 20.


Politehnica Iași vs Botoșani Cote Pariuri (18.09.2023) În ultimul meci direct dintre cele două echipe, Botoșani a câștigat la o diferență de 1 goluri. Echipele de start. Politehnica Iași. S. Lung. A.


((gratuit)) Poli Iași vs Botoşani în direct 18 septembrie 20 acum 14 minute — (gratuit)) Poli Iași vs Botoşani în direct 18 septembrie 2023 POLI IASI, 7, 2, 0, 5, 8, 13 ? ? V. Î. Î. -5, 6. 16, FC BOTOSANI, 8


Fără suporteri cred că nu ar mai conta atât de mult ceea ce am face noi pe teren. E foarte importantă pentru noi această partidă. Dacă legăm două victorii, altfel putem să abordăm partidele viitoare”, a declarat antrenorul Leo Grozavu în cadrul unei conferințe de presă. De asmenea, tehnicianul s-a arătat mulțumit de implicarea elevilor săi în cele două săptămâni de pauză: „Jucătorii noi s-au mai pus la punct, chiar dacă perioada a fost scurtă, am stat doar patru zile la Piatra Neamț, timp în care am încercat să îmbinăm perioada de pregătire fizică cu cea tehnico-tactică.


Se vede că au făcut progrese, ușor-ușor sper ca până la prima întrerupere ei să acumuleze din jocuri, iar după întreruperea din octombrie să fie toți la același nivel. Asta nu înseamnă că ei nu pot să câștige și din alt punct de vedere. Avem un lot echilibrat în momentul de față, chiar dacă pe unele poziții, în funcție de sistem, mai sunt mici probleme, dar una peste alta putem să facem un «11» echilibrat.


Poli Iasi - FC Botosani, 16.09.2023 - H2H stats, results, odds Liga 1: Poli Iasi - FC Botosani. Find the Poli Iasi v FC Botosani head-to-head record, latest results, odds comparison and Liga 1


Dar acum sunt la Iași și cine mă cunoaște știe că dau totul pentru echipa la care sunt. În rest, să vorbim despre locuri în clasament acum e prematur. La final se trage linie, acolo se vede unde suntem. Sigur, e bine că am luat 3 puncte la Cluj, altfel s-ar fi rupt puțin clasamentul”, a precizat antrenorul moldovenilor. Cum comentează regresul brazilianului Luis Phelipe Grozavu s-a referit și la brazilianul Luis Phelipe, care după un start foarte bun de sezon a intrat într-un picaj, iar evoluțiile sale au fost cenușii în ultimele partide. Tehnicianul a admis că Phelipe este într-un regres, pe care l-a pus pe seama adaptării. „Simțim și noi că e într-un oarecare regres.


Chiar nu am luat o decizie în privința sistemului. Suntem construiți mai mult pentru acest sistem cu 2 atacanți, cred că avem jucători cu profil mai mult de mijloc decât de bandă, dar vom lua o decizie în funcție și de adversar. Când am jucat cu 2 atacanți nu am avut o foarte mare eficiență. Chiar dacă am jucat cu doi atacanți nu am venit cu jucători care să aducă mingi în fața porții. Vom gândi până la ora jocului cu FC Botoșani să vedem ce ni se potrivește mai bine, în funcție și de jocul adversarului”, a completat Grozavu, care a rămas cu amintiri frumoase din perioada petrecută la Botoșani: „Am avut o perioadă bună și frumoasă acolo, m-am atașat de cei cu care am lucrat și cu foarte multe persoane am rămas în relații bune.


Poli Iasi - Soccer, Romania: Results, Fixtures Ceahlaul (Rou). Poli Iasi (Rou) · 2. 10.09. ; U. Cluj. Poli Iasi · 2. 04.09. ; CSM Zalau. Poli Iasi · 0.


About

Välkommen till gruppen! Här kan du hålla kontakten med andra...
bottom of page