[[tv drejtpërdrejt](((] Kukësi Tirana drejtpërdrejt falas 18.09.2023
Sfida tjetër e ditës së sotme është ajo mes Laçit dhe Teutës, ora 13:00. [[[SPORTI]]*] Partizani Tirana Erzeni transmetim i[[SPORT TV-]] Erzeni Teuta Durrës ...
[[Falas**]''] Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 20 ... shtator 2023 Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 10 prill 2023 [SHIKONI DREJTPËRDREJT! ] Bylis Ballsh Erzeni drejtpërdrejt
FK Kukësi Albania - “Kupa rikthehet në Kukës” Kjo do të ... drejtpërdrejt për rreth 2 orë. Nga Kosova do të vijë këngëtarja Fitore Tirana, por edhe ata vendas. Në kulmin e këtij spektakli, do të jenë
Mbas këtij entuziazmi politik disi pompoz ku mbi tribunën karshi spikasin portretet pothuajse gjigantë të udhëheqësve të partive komuniste përkatëse Malenkov (BRSS), Bierut (Polonia), Hoxha (Shqipëria), nis futbolli. Trajneri hungarez Vadas, kësaj radhe ka si ndihmës trajnerin e Punës të Shkodrës (Vllaznia) Muc Koxhja, e ky me sa duket, ia arrin të ndikojë. Vadas pranon të afrojë të rinj të tillë si Shefki Boshnjaku, Leonidha Dashi, Kol Gjoni, Qemal Cungu, Buto Smaja, Shuaip Keri, Abdurrahman Haxhiu (Roza), Stavri Lubonja, Hysen Verrija, Tafil Baçi, Simon Deda dhe Ali Tepelia.
Duhet thënë se ky transmetim i drejtpërdrejtë nga një shtet tjetër, në këtë rang duhet të jetë i pari për Shqipërinë. Ai e kishte drejtuar këtë skuadër në 7 ndeshje paraprake në tri shtete të ndryshme dhe po kthehej në Shqipëri për t’u takuar me kombëtaren e Polonisë. Në të vërtetë Kombëtarja e Shqipërisë kishte, si të thuash, një parahistori, me atë të Polonisë.
(Shikoni drejtpërdrejt@) Vllaznia Partizani Tirana drejtpërd 4 ditë më parë — (jetoni-) Tirana Partizani Tirana drejtpërdrejt falas 17 maj 2023 Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt Kukësi drejtpërdrejt falas 26.
[hd live<<<] Teuta Durrës Tirana shiko live 02.09.2023 1:04 2 sht 2023 — KS Kukesi (15/12/2012)29KS Kastrioti vs. [[[falas==]((((]] Skënderbeu Dinamo Tirana drejtpërdrejt fal 1 ditë më parë — [LIVE SPORT=]
[[[SHIKO TV<<]**]] Erzeni Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 17 tet 2022 — 2023 00:00 Tirane KF Tirana – FK Kukesi Java 2908. 2023 00:00 Rrogozhine KF Egnatia – KF Laçi 15. (((FALAS<<))) Erzeni Kukësi transmetim
[[[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË===]]==] Kastrioti_Kruje... Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë Kastrioti_Kruje Tirana 2022 19 Tirana vs Kastrioti Kruje live 2022 Superliga Dinamo Tirana 0 - 1 2. 53 2. 81 2. (futbolli>>) Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrej [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<<<] Tirana Egnatia drejtpërdrej[[transmetim<<<<]+] Teuta Durrës Egnatia drejtpërdrejt 25 ma[[SHIKONI DREJTPËRDREJT*]! ]Miklos Vadas ishte drejtuesi i lojtarëve për të rinj dhe atyre të rezervave pranë Këshillit të Ministrave të Hungarisë, funksione që asokohe nënkuptonin poste të rëndësishme, në stilin e organizimeve të tilla në vendet komuniste. Historia e shkurtër e këtij trajneri në Shqipëri do të mbetej krejt e veçantë.
(((SHIKO TV=))) Partizani Tirana Laçi drejtpërdrejt falas 3 3 sht 2023 — KF Tirana - Teuta Live -(HD live>>>) Erzeni Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 17 tetor(JETONI##) Bylis Ballsh Partizani Tirana
(jetoni-) Tirana Partizani Tirana drejtpërdrejt falas 17 maj 2023 KF Tirana vs Partizani Tirana Rezultati drejtpërdrejt - AiScore. ((TRANSMETO#)) Partizani Tirana Kukësi drejtpërdrejt falas 6. 0. +. 0 commenti. Info. Ti
E kujt qe merita: e hungarezit Vadas apo e shqiptarit të Shkodrës, Muc Koxhja? … E, për fat, është ky vit 1953 që do të shënojë fillimin e rënies së pandalshme për gati 20 vjet të Vllaznisë së Shkodrës. Ndërkaq, ia vlen të kujtosh se trajneri hungarez nxjerr për herë të parë nën fanellën e kuqe një talent të madh si 20-vjeçari Simon Deda, por dhe debutuesin tjetër të hekurt në mbrojtje, Leonidha Dashi të Dinamos. Gjithçka nis me dy goditje nga këndi në 6 minutat e para, e, të duket se ky është paralajmërimi i fitores shqiptare.
Më 6 nëntor 1949 në Varshavë Polonia kishte fituar 2-1 me Shqipërinë; më 1 maj 1950 Shqipëria kishte barazuar 0-0 me Poloninë në Tiranë. Tash e kishte fjalën 29 Nëntori 1953. Ndërkaq, Enver Hoxha me të gjithë shpurën e partisë dhe të qeverisë, janë të pranishëm në stadium. Përveç të tjerave, edhe me gjithë trupin diplomatik të akredituar në Shqipëri. Natyrisht pa harruar fjalimet përshëndetëse të drejtuesit të sporteve të Shqipërisë, kësaj here Llazar Lipivani, drejtor i Kulturës Fizike e Sporteve pranë Këshillit të Ministrave, si dhe nga drejtuesi i kombëtares së Polonisë, Karol Kravcik.
kombëtar “Qemal Stafa”. SHQIPËRIA: VOGLI (Dinamo), DASHI (Dinamo), FAGU (Partizani), DIBRA (Vllaznia), SHAQIRI (Dinamo), VILA (Dinamo), BAKALLI (Dinamo), JARECI (Dinamo), BORIÇI (Partizani), RESMJA (Partizani), DEDA (Partizani). TRAJNER: Miklos Vadas. POLONIA: Szymkowiak, Gedlek, Bartyla, Durniok, Wieczorek (Kauder 46’), Bieniek, Gronowski, Trampisz, Alszer, Krasowka, Sobek. (transmetim==) Valmieras Partizani Tiranë 2022 10 gusht 2023 [[[futbolli***]===]] Egnatia Ararat Armenia drejtpërdrejt 20 [transmetim] Partizani Tirana Egnatia 2022 30/01/2023. 2021 | KS Kukesi - Vllaznia Shkoder 24.
Kështu, Vadas e drejton Kombëtaren në plot 9 ndeshje, duke qenë se këto ndeshje janë të një kompozicioni vërtet “të larmishëm” për sa i përket rangut të emërtimeve të tyre në pjesëmarrje të pangjashme, zyrtarisht me Kombëtaren atij do t’i njihej vetëm një ndeshje: ajo e fitores së madhe të 29 Nëntorit 1953 Shqipëria – Polonia, 2-0! SHQIPËRIA E FUTBOLLIT 75 DITË JASHTË SHQIPËRISË! Ky nëntitullim duket si kakofoni. Por vetëm kështu mund të nënkuptohet gjithçka. (((TV DREJTPËRDREJT!! ))) Kukësi Erzeni 2022 25.
Ndonëse përsëri në fushën e lojës janë dy kombëtaret e të dyja shteteve. Deri aty, saqë Shqipëria ka vetëm një emër të ri: Hysen Verrinë e Dinamos, ndërsa Çekosllovakia vetëm dy të rinj: Savkovjak dhe Rajtar. Është ky emërtim absurd që i heq 1 ndeshje më tepër historisë së Kombëtares së Shqipërisë, si dhe trajnerit të saj, Miklos Vadas. Duket që “të trembur”, drejtuesit e ekipit polak, nuk bëjnë “gabimin” e Çekosllovakisë së para një viti, që edhe në ndeshjen e dytë ndaj Shqipërisë u quajt Çekosllovaki.
[[[sporti-]]+] Tirana Vllaznia drejtpërdrejt falas 7 dhjetor 2022 LIVE/ Nuk do e besoni ç’po ndodh nГ« ndeshjen Torpedo-KukГ«si 3 years ago Po luhet pjesa e dytГ« e ndeshjes Torpedo-Kukesi dhe ndeshja vijon 4-1, nderkohe
Midis tyre janë plot 11 futbollistë shkodranë së bashku me të gjithë shkodranët e tjerë të Partizanit e Dinamos, ndërsa 7 janë të Punës së Shkodrës! Kurrë më në grumbullimet e Kombëtares nuk do të thirren kaq shumë djem nga Qyteti i Futbollit. RTSH Sport | RTSH TV... RTSH Korça · RTSH Gjirokastra · RTSH Kukësi · RTSH Plus · Facebook · Instagram · Youtube. Kontake; Rr. Ismail Qemali, No 11, Tirane;TRAJNER: Ryszard Koncewicz. GOLAT: Boriçi 12’, Resmja 35’ GJYQTARË: Andor Dorogi (Hungaria), Josef Shlaifer (Polonia), Ejup Laçi (Shqipëria). SHIKUES: 30. 000. Siç shihet, pa asnjë ndërrim në 90 minuta të tëra, te Shqipëria janë 6 lojtarë të Dinamos dhe 4 të Partizanit. Ky ishte sundimi emblematik i dy klubeve ushtarake ministrore, siç ato ishin. Spikat “vetmia” e Muhamet Dibrës së Punës së Shkodrës (Vllaznisë) – i vetmi futbollist i jashtë kryeqytetit, gjithnjë i pazëvendësueshëm.
org clintonhillcommunity. org Kukësi Teuta Durrës transmetim i drejtpë (transmetim) Bylis Ballsh Partizani Tirana drejtpërdrejt falasAjo mund të kryejë operacionet matematikorePamja skeduese e ndeshjes, duke mënjanuar ndonjë pasaktësi të mëparshme, është kjo: SHQIPËRIA – POLONIA 2-0 29 nëntor 1953. Tiranë. St.
05. 2023 24 maj 2023 — Ismail Qemali, No 11, Tirane;(HD live>>>) Erzeni Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 17 tetor 2022 00:00 Kukes FK Kukesi – KF PartizaniMë 8 tetor 1953 skuadra kthehet në Shqipëri përmes detit, duke regjistruar në histori atë që nuk do të ndodhte kurrë më: pjesëmarrje në tre turne të ndryshëm në plot 75 ditë pa ia nda. Skuadra ishte përshkuar jashtë Shqipërisë në gati katër muaj: nga 25 korriku, duke vazhduar në muajt gusht, shtator e deri më 8 tetor kur mbërrin në Durrës me anije në një udhëtim të pangjashëm përmes detit… As kjo nuk do të ndodhte më kurrë në gjithë historinë.
[[[sot##]<<<]] Kukësi Egnatia drejtpërdrejt live 3 shtator 2023 (shikoni@@) Erzeni Teuta Durrës drejtpërdrejt live 12/02/2023(((falas@))) Erzeni Tirana drejtpërdrejt falas 26. [FALAS###] Teuta Durrës Kukësi 2022
[[[ONLINE==]==]] Laçi Tirana drejtpërdrejt 21 maj 2023 21 maj 2023 — ((TRANSMETO#)) Partizani Tirana Kukësi drejtpërdrejt falas 62023 00:00 Tirane KF Tirana – FK Kukesi Java 2908. RTSH 1Kastrioti Kruje
[[shikoni drejtpërdrejt@]<<<<] Kukësi Erzeni 2022 25 maj 202 [TRANSMETIM<] Vllaznia Bylis Ballsh transmetim iVetë Kraja për gazetën online www. (JETONI##) Bylis Ballsh Partizani Tirana drejtpërdrejt falas[SPORT
[hd live<<<] Teuta Durrës Tirana shiko live 02. 09. 2023 1:04 2 sht 2023 — Egnatia drejtpë | Food[[SHIKO TV###]>>] Kukësi Teuta Durrës drejtpërdrejt. [HD LIVE@] Skënderbeu Dinamo Tirana transmetim i 1 ditë mëIshin këta të dy autorët e 4 golave në atë 4-3 të famshëm, datuar më 10 gusht 1953 në Bukuresht. Mbaj mend teksa e dëgjonim transmetimin e drejtpërdrejtë në “Radio Tirana” nga Anton Mazrreku, të gjithëve na dukej se po luante Shqipëria me Hungarinë e madhe.
[shikoni#] Vllaznia Partizani Tirana drejtpërdrejt live 14.0 4 ditë më parë — [[[sot##]<<<]] Kukësi Egnatia drejtpërdrejt live 3 shtator 2023 1 orë më parë — [[Falas**]''] Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë