[SPORT@] Oțelul vs Rapid Bucureşti în direct 17.09.2023
acum 10 ore — Cele doua formatii au o traditie lunga, insa ultimul duel direct ... Pariaza AICI pe Otelul vs Rapid - ai bonus 100% pana la 500 RON! Tot ...
Tehnicianul italian a discutat despre modul în care s-au antrenat elevii săi și despre meciul amical cu Metaloglobus. Antrenorul din Giulești este de părere că următorul meci al formației sale din SuperLiga, va fi unul greu. Motivul este intensitatea de care dă dovadă echipa antrenată de Dorinel Munteanu.
Înaintea meciului direct din Superliga, FC Botoșani se află pe ultimul loc în clasament, cu două puncte adunate în cinci meciuri, după ce a bifat două remize și trei înfrângeri. De partea cealaltă, Oțelul Galați este pe 12, cu patru puncte, la fel ca UTA Arad și Dinamo, însă formația lui Mircea Rednic are un joc în minus.
Cartonaş roşu: Alexandru Cîmpanu (Universitatea Cluj, 80). Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Ferencz Tunyogi (Zalău); al patrulea oficial: Szabolcs Kovacs (Carei)Arbitru video: Rareş George Vidican (Satu Mare); arbitru asistent: Marius Omuţ (Satu Mare)Observatori: Octavian Şovre (Satu Mare) - CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) - LPFDinamo Bucureşti - FC U 1948 Craiova 0-1 (0-0), Arena Naţională - BucureştiA marcat: William Baeten (61). Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi), Alexandru Vodă (Alba Iulia); al patrulea oficial: Vlad Baban (Iaşi)Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Vlad Bârleanu (Bucureşti)Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - CCA, Ion Căţoi (Bucureşti) - LPFSâmbătă 16 septembrieUniversitatea Craiova - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova, 21:30)Duminică 17 septembrieAFC Hermannstadt - FC Voluntari (Stadion Municipal - Sibiu, 17:00)SC Oţelul Galaţi - FC Rapid Bucureşti (Stadion Oţelul - Galaţi, 19:15)FC Farul Constanţa - FC FCSB (Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu, 21:45)Luni 18 septembrieCSM Politehnica Iaşi - AFC Botoşani (Stadion ''Emil Alexandrescu'' - Iaşi, 18:30)FC CFR 1907 Cluj - FC Petrolul Ploieşti (Stadion ''Dr.
FC Rapid Bucuresti live scores, results, fixtures Otelul. FC Rapid Bucuresti. 17.09. 20:15. FC Rapid Bucuresti. CFR Cluj. 25.09. 22:00 Flashscore.info offers FC Rapid Bucuresti livescore, final and
[[pe net<]] Universitatea Craiova vs Sepsi în direct 2022 16 acum 19 ore — [CEAS-] Sepsi vs Oțelul în direct 2022 7 august 2023 7 aug. 2023 2023 — [trăi@] Sepsi vs Rapid Bucureşti în direct 2022 10 aprilie 2Sepsi
SC Otelul Galati - Galați #OtelulTV Conferința de presă, premergătoare meciului de mâine⚽ SC Oțelul Galați - FC Rapid București Duminică, 17 septembrie, ora 19:15 🏟️
Se poate juca și cu doi atacanți, depinde de moment. Depinde când îți poți permite luxul de a juca cu doi atacanți. Un mijlocaș ofensiv poate face mai bine legătura decât 2 atacanți. Noi jucăm în acest sistem 4-2-3-1 cu atacant și doi mijlocași care stau acolo, sunt mai defensivi ca un atacant, dar tot ofensivi. Noi nu jucăm cu defensiv, interi le putem spune. În echipa noastră toți sunt ofensivi.
Scoruri live Oţelul Galaţi, rezultate și program meciuri, Oţelul Galaţi - Rapid București live | Fotbal, RomâniaAJUTOR: Sunteți pe pagina de scoruri ale echipei Oţelul Galaţi din secțiunea Fotbal/România. Pe Flashscore. ro găsiți rezultatele finale și parțiale ale echipei Oţelul Galaţi, clasamente și detalii meciuri (marcatori, cartonașe roșii, comparare cote). Pe lângă rezultatele echipei Oţelul Galaţi puteți urmări peste 1000 de competiții de fotbal din mai mult de 90 de țări din toată lumea pe Flashscore. ro.
Rapid București vs FC Otelul Galati: Score en direct, Stream et résultats H2H 2/3/2024. Avant-match Rapid București vs FC Otelul Galati, équipe, heure de début. Tribuna. comLiga I24 Jour de match, Stade: Superbet Arena-GiuleștiStatistiquesPossessionTirs cadrésTirs non cadrésFautesCornersCoups francsHors jeuMeilleurs bookmakersRecevoir bonus de bienvenue de 122€Recevoir 150% de bonus jusqu'à 222€Recevoir 25€ en paris gratuitsRecevoir bonus jusqu'à 350%Recevoir 30€ en paris gratuitsTemps forts du matchMatch terminéRapid BucureștiRemplaçantsFC Otelul GalatiRemplaçantsHead - to - Headderniers 20 matchsRapid București10VictoiresFC Otelul Galati5VictoiresLiga 2. Sunday, 27 March, 2016Liga 2.
FC Botoșani - Oțelul Galați Live Video Online în etapa a 6-a din SuperligaFC Botoșani a primit vizita celor de la Oțelul Galați, în etapa a 6-a din Superliga, iar partida a fost Live Video Online pe ProSport. FC Botoșani – Oțelul Galați 0-0, în etapa a 6-a din Superliga Final de partidă. Min. 87: Un nou gol nevalidat pentru FC Botoșani. Reușita a fost anulată tot pe motiv de offside. Min.
46: A început repriza secundă. Pauză. Min. 42: Botoșani a înscris, însă reușita a fost anulată pe motiv de offside. VAR a confirmat decizia arbitrului. Min. 32: Ocazie pentru FC Botoșani. Camara putea deschide scorul, însă nu a reușit să îl învingă pe Stoian. Min. 18: Ocazie pentru FC Botoșani. Pinson ia o acțiune pe cont propriu, se apropie de careu și șutează periculos pe scurt. Mingea trece cu puțin pe lângă vinclu. Min. 1: A început partida! Echipele de start: FC Botoșani: Ducan – Țigănașu, Mutombo, Pius, Friday – Dican, Ed. Florescu, Zabou – Cărăușu, Pinson, Camara Rezerve: A. Ureche, Șeroni, Hebling, Drole, R. Creț, Dragu, David, Cioiu, Antrenor: Andrei Patache Oțelul Galați: Stoian – Zhelev, Lovric, Yabre, Adascaliței – Jardan, Lopez, Cisotti – Bodișteanu, Cîrjan, Pop Rezerve: Dimitrov, Dur-Bozoanca, Farcaș, Frederic, Ghicel, Neagu, Tănasa, Teles, Zivulic Antrenor: Dorinel Munteanu Stadion: Municipal (Botoşani) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei) / A1: Tunyogi Ferencz (Zalău), A2: Vornicu Adrian (Iaşi) / Arbitru VAR: Coza Ionuţ (Cernica), Arbitru AVAR: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ) Meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați din runda a 6-a se poate vedea la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport, iar cele mai importante faze vor fi Live Video Online pe ProSport.
O să mă gândesc ce putem facem. După meciul ăsta, după 5 etape în care n-am jucat absolut nimic, am luat trei bătăi și două egaluri, e greu să crezi că în formula asta funcționăm pe viitor. Dar eu nu vreau să-l schimb. Mai avem un meci cu cei de la Galați, vedem ce se întâmplă sâmbătă. Poate să câștige, să jucăm fotbal. Nu cred că echipa e atât de slabă. Dacă ne «execută» și Oțelul acasă ce pot să fac? Puneți-vă în locul meu. Categoric (n. r.
Otelul Galati Vs Rapid Bucuresti Otelul Galati Vs Rapid Bucuresti (17/09/2023) - Liga 1 - Stadionul Oţelul. Reçois l'avant-match complet sur
Noi încercăm mereu să jucăm la victorie, dar va fi un meci foarte greu. Am văzut cum joacă Galațiul și va fi un meci foarte greu. De regulă la echipa lui Dorinel Munteanu antrenamentele sunt foarte intense și se bazează mult și pe acest lucru în timpul meciului. A făcut și meciuri bune cu Petrolul și cu Voluntari. Deci, este un meci greu. ”, a declarat Cristiano Bergodi.
Saturday, 7 November, 2015Liga I. Saturday, 21 March, 2015Tous les matchsLes derniers matchs Rapid BucureștiLiga I. Friday, 1 September, 2023Liga I. Friday, 25 August, 2023Liga I. Sunday, 20 August, 2023Liga I. Sunday, 13 August, 2023Liga I. Monday, 7 August, 2023Les derniers matchs FC Otelul GalatiLiga I. Friday, 1 September, 2023Coupe de Roumanie.
“Sunt perspective frumoase. Sperăm că vom reîncepe bine următoarea săptămână, pentru că duminică vom avea meci cu Oțelul Galați. Am avut o pauză și am lucrat bine și un pic tare, cu greu. Am încărcat și asta s-a văzut și în meciul cu Metaloglobus, unde am pierdut. Am făcut 6 antrenamente în fiecare jumătate de zi și a fost greu și dur pentru băieți. Pe mine nu mă interesează acel rezultat. Trebuie să lucrezi din greu în cele două săptămâni, că altfel nu are rost. Dacă faci o săptămână ușor doar ca să câștigi meciul cu Metaloglobus, înseamnă că nu ai făcut nimic. O săptămână ne-a fost de folos pentru a le încărca puțin motoarele, iar săptămâna aceasta o luăm puțin mai ușor pentru a fi proaspeți în meciul cu Oțelul Galați.
Rezultatele etapei a noua şi clasamentul Superligii de fotbalPublicat: 16/09/2023 08:11 Meciurile din etapa a noua a Superligii de fotbal au loc de vineri până luni. Rezultate: Vineri 15 septembrie AFC UTA Arad - FC Universitatea Cluj 0-1 (0-0), Arena ''Francisc Neuman'' - Arad A marcat: Daniel Popa (71).
Bergodi a dezvăluit la "Suflet de rapidist" cum a pregătit Oțelul – Rapid - Fanatik. roAntrenorul din Giulești a vorbit despre următorul duel din SuperLiga. Cristiano Bergodi a dezvăluit modul în care a pregătit echipa pentru Oțelul Galați – Rapid București. Tehnicianul italian este de părere că elevii săi vor avea parte de un meci greu contra formației lui Dorinel Munteanu. Bergodi a dezvăluit cum a pregătit Oțelul – Rapid La SUFLET DE RAPIDIST, Cristiano Bergodi a dezvălui cum a pregătit meciul Oțelul – Rapid.
PrimaPlay.ro ... Vs. Burnley. ÎNCEPE îN 1ZILE :20 ORE : 33 MIN. Granada. Vs. Girona. Obține acces Oțelul Galați - Rapid. 19:30. Prima Sport 5, Sevilla - Las Palmas.
În cazul unei victorii, Oțelul Galați face șapte puncte și urcă până pe 6, la egalitate cu CFR Cluj, însă trebuie să spere ca Farul, Hermannstadt, U Cluj și Rapid să se încurce. De partea cealaltă, o victorie ar scoate-o pe FC Botoșani din zona de retrogradare. Meciul cu Oțelul, decisiv pentru Marius Croitoru Marius Croitoru își joacă soarta după ce formația din Botoșani nu a bifat nicio victorie în cele cinci meciuri jucate în sezonul 2023-2024 și ocupă ultimul loc în clasament sub Poli Iași și Dinamo, echipe care au promovat la finalul sezonului 2022-2023. „E o situație greu, greu de gestionat.
Bergodi, înainte de Oțelul - Rapid: „Mă așteptam să joace acum 2 zile — Duminică, de la 19:15, Rapid se deplasează la Galați, pentru confruntarea cu Oțelul din runda #9 a Superligii. Duelul va fi liveTEXT pe
[[SPORT==]!!!!] Hermannstadt vs Voluntari în direct 2022 17 acum 1 oră — M. ((TRANSMITERE LIVE*)) U Craiova vs Hermannstadt în direct 3 aug. 2023 — 2023, VIDEO SuperLiga: Rapid București ] Sepsi vs Oțelul în